‘Barcelona’, el primer disc de Chinese Christmas Cards | Marrameu Música


‘Barcelona’, el primer disc de Chinese Christmas Cards | Marrameu Música.

 

 

En el bonic exercici d’escriure, a vegades els tòpics et venen a la boca (o més concretament et venen als teus dits mentre grapegen el teclat). A vegades no pots fer més que deixar-te anar i escriure’ls. I així ho farem. Per parlar de l’esperat disc de Chinese Christmas Cards. Perquè sí, perquè realment era un debut que anhelàvem després de tantes bones mostres que ens havien donat de la seva qualitat.

CCC són una formació catalana que des de fa temps practiquen una música alegre, ballable. Indietronica basada en samplers pampalluguejants i ritmes de ball desacomplexats. Les seves melodies desprenen bones sensacions i vibracions efervescents. Com els bons presagis que apuntaven des de què van començar a donar senyals de vida. Així, al 2009, van guanyar el Levi’s Unfamous Award per davant d’altres 1.800 participants. A més la seva maqueta va ser triada com la millor de l’any per la revista Mondosonoro. Tot plegat els va portar a actuar amb bandes cabdals del gremi com !!! o These New Puritans. Per tot plegat, aquest primer llarga duració se’ns presentava com una peça a tenir en compte.

Així mateix, ‘Barcelona’ aconsegueix complir les premonicions malgrat la seva curta duració, només sis peces. Entre aquestes destacar cançons com ‘Dreams’ o ‘No radar’ on podem copsar amb plenitud l’essència ballable del grup. És un treball acurat, ben definit, i que fuig de les pretensions. Apte per esvair la mala llet matinera camí a la feina, o per encetar qualsevol festa i fer que alguns comencin a vessar el contingut dels seus gots sobre la pista.

Recomanar doncs ‘Barcelona’ per conèixer de prop els Chinese Christmas Cards. Encara que molts ja els coneixereu sense saber-ho. Només cal recordar la campanya de Free Damm a la televisió, posar a l’imaginari la cara desencaixada d’Alex Brendemühl fent jogging i se’ns apareixeran a les oïdes les notes de ‘Welcome to my life’, brillant hit instantani dels CCC.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s