In-Edit Beefeater 2011 (Films from backstage) | Marrameu Música


In-Edit Beefeater 2011 (Films from backstage) | Marrameu Música.

Aquest vespre comença, i fins el dia 6 de novembre, una nova edició del Festival In-Edit Beefeater, el cicle de cinema que des de 2003 porta a Barcelona el més florit de la indústria audiovisual vinculada al món de la música. Desenes de títols documentals que acosten la figura de músics, bandes i segells discogràfics mítics, les anades i vingudes de determinats estils musicals o l’èxtasi i defunció de moviments contraculturals relacionats amb la música.

Durant prop de dues setmanes es projectaran diverses produccions d’arreu a les sales dels cinemes Aribau. Una molt bona proposta per conèixer la música més enllà de les orelles. Enguany a la secció Oficial Internacional podrem descobrir des dels indis participants al Mardi Gras de New Orleans a Bury The Hatchet, fins a la música napolitana vista per John Turturro a Passione, A musical adventure. A la secció Nacional destacar dues produccions que ens parlen de dos mites de la música ibèrica com són Jaime Urrutia i Raimundo Amador. D’altra banda, a l’apartat d’Imperdibles la peça destacada serà Cracked Autor: David Bowie, fabulós documental on veure la vida més estupefaent d’aquest mite del pop. Finalment a la secció Excedlents tornarem a fruir amb variades produccions que parlen de temes tan dispars com la vida de George Harrison o la moguda gallega dels 80′s.

En resum, un menú variat i apte per tot tipus de melòmans. L’any passat ja en van ser 127.000 que van degustar els més de cinquanta títols que es van projectar. Tota la informació sobre els films, les projeccions, així com els horaris la podeu trobar al web de l’In-Edit Beefeater .

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s