Finals de maig, Champions i Primavera | Marrameu Música


Finals de maig, Champions i Primavera | Marrameu Música.

El maig porta primaveres, mànigues curtes i finals europees. Ventall de conceptes agradables que serveixen d’aperitiu canicular. Totes elles gustoses en si mateixes, però no sempre conjugables. Per què no? Doncs perquè enguany, el 28 de maig, coincideixen el Primavera Sound i la final de la Champions League, que jugarà el Barça. Des de fa uns mesos, uns quants miràvem de reüll el calendari i les fases eliminatòries de la Copa d’Europa. I finalment es va acabar donant la magnífica coincidència. Llavors, ara què?

Des de la pròpia organització del festival han dit que treballaven sent conscients d’aquesta possibilitat però que esperaven que no els afectés en excés. Portar les coses amb normalitat. Però ja sabem com funciona el futbol i el barcelonisme de masses d’avui en dia. Tant és així, que els grans caps de cartell programats per dissabte (es coneixen els dies en què actuarà cada grup, però encara no els horaris) ja han mostrat el seu interès en no coincidir amb l’hora del partit per por a perdre públic. Arribats a aquest punt l’opció d’instal·lar una pantalla gegant dins el recinte primaveral on oferir el partit semblava una bona solució. Aquesta idea, però, ha rebut dos grans contratemps. D’una banda, l’Ajuntament de Barcelona ha dit estar molt en contra d’aquesta idea, ja que suposaria congregar milers de persones en el mateix moment en un punt molt concret, i s’hauria de preparar un dispositiu de seguretat paral·lel al ja previst per cobrir el festival. D’altra banda, San Miguel és el patrocinador oficial del PS, i Heneiken ho és de la Champions League, amb el que suposem que uns i altres no deuen voler fer-se publicitat gratuïtament.

Aquest matí, la direcció del Primavera ha ofert una roda de premsa per donar més detalls sobre l’esdeveniment, però no s’ha parlat d’aquest tema. Les informacions direccionen a què es despoblarà de concerts l’horari amb que coincideix el partit. S’apunta a què aquest coincideixi amb el final de Fleet Foxes i l’inici de PJ Harvey. La idea és deixar a tothom content. No ho sabem, però en tot cas sembla que la capacitat imaginativa d’Albert Guijarro i companyia ens donarà nous motius de què parlar ben aviat.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s