Gnaposs- ‘Hapiness, Vol.I’ | Marrameu Música


Gnaposs- ‘Hapiness, Vol.I’ | Marrameu Música.

David Muñoz, conegut com a Gnaposs, és un d’aquells personatges a l’ombra del món musical, però que la seva carrera i trajectòria són tan dilatades com reconegudes, encara que no pel gran públic, sí per l’entorn professional.

Gnaposs és des de fa uns anys guitarra d’Els Pets, i ha col·laborat amb d’altres projectes com Shuarma, The Bon Scott Band o Lorenzo Santamaría. El seu projecte, propi, Gnaposs existeix, però, des de l’any 2002 i aquest ‘Hapiness Vol.I’ (RGB Suports, 2011) és la seva cinquena referència de llarga durada. Es tracta d’un projecte de preeminència musical i sonora, on el funk gaudeix d’una posició privilegiada. Tanmateix són molts els estils que conflueixen en les seves cançons, com per exemple el blues, el rock i el jazz-fusió. Tot plegat genera un conglomerat de música “easy-listening” d’agraïda escolta i digestió gens costosa. I això és gràcies a una excel·lent i treballada producció, al estil nord-americà, on tots els elements es conformen per fer un producte consumible, però que no deixa de banda estàndards de qualitat, coherència artística i honestedat artística.

Així doncs, Gnaposs, amb David Mñoz al capdavant, i la col·laboració de Jordi Franco i Pere Foved, és una bona opció per musicar estones quotidianes, per trobar la companyia musical de diversos moments i molt recomanada per aquells qui els agrada la varietat i valoren la qualitat del producte.

Finalment recordar que els dies 9 i 10 de desembre Gnaposs estaran presentant el seu nou disc a la sala Jamboree de Barcelona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s