Ornitorrincos, costums aquàtiques | Marrameu Música


Ornitorrincos, costums aquàtiques | Marrameu Música.

Resulta evident que el difusió musical viu moments de canvi permanent amb l’eclosió del 2.0 i la popularització de tot el multimèdia. Són moltes les propostes que naveguen en aquest nou panorama i que conviuen amb més o menys desimboltura. És en aquest context on la innovació i la iconicitat (paraules de glamur contemporani) esdevenen cabdals per a la supervivència virtual. I propostes com Ornitorrincos, de la qual ja vam parlar anteriorment, saben beure d’aquests dos conceptes i fer-se un lloc en aquest atapeït mostrador musical intangible.

El portal Ornitorrincos va néixer fa uns mesos, sota el paraigües de l’agència especialitzada en nous formats Miss Alabama, amb l’objectiu de crear una eina de promoció per a grups musicals. Per a fer-ho, prenen la idiosincràsia de l’ornitorinc (animal de costums aquàtiques), per tal de generar una sinergia entre dues bandes perquè realitzin una peça nova a partir d’una cançó prèvia de cadascun dels participants. El que tècnicament podríem dir un “bootleg” al més pur estil 2 many dj’s, però en directe i en format acústic. Les produccions sortints són enregistrades i postproduïdes, penjades al web i difoses pels tentacles de les xarxes socials. Des de la seva posada en marxa al mes de desembre han penjat un bon grapat d’actuacions noves, augmentant la seva oferta i proposta.

El resultat són unes peces úniques, curioses ja per si soles, que serveixen d’eina promotora pels artistes i de gaudi divers pels potencials públics. La innovació, doncs, al servei de la propaganda musical i que dóna com a resultat un divertit exercici, més o menys encertat segons quina sigui la proposta, per veure noves formes d’escoltar.

Alguns dels ornitorincs més nous que podeu trobar al seu web.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s