A Viva Veu (or support your local bands). | Marrameu Música


A Viva Veu (or support your local bands). | Marrameu Música.

Aquest vespre comença la tercera edició del cicle A Viva Veu, una de les propostes que donen sentit i forma a l’escena “underground” catalana. Des de 2009, la gent d’A Viva Veu organitza concerts desendollats al Fantástico Bar del centre de Barcelona, durant cada dijous. L’entrada és lliure i la gent pot dipositar en un cistell el que creu que costa l’espectacle que acaba de veure.

Així, a més de fomentar la vessant artesana i altruista dels entusiastes de la música, A Viva Veu ofereix la possibilitat de veure bandes amb molt poca projecció mediàtica, però sempre amb una innegable aptitud artística. A Viva Veu es converteixen en procuradors de bandes autòctones per a poder conèixer, donar suport en directe i acabar-se fent-se’n fan. La seva diligent trajectòria els ha portat a guanyar-se el respecte del sector, i a col·laborar en festivals de la mida del Primavera Sound o el Faraday.

Amb tot, avui dia 2 de febre el cicle A Viva Veu engega amb l’actuació de mistu-mistu, projecte del reputat instrumentista Miquel Sospedra, on l’experimentació es converteix en excusa creativa. Tanmateix durant les properes setmanes podrem gaudir d’actuacions com les de Mounsier H, La Orquestra del Caballo Ganador Arthur Caravan, Ferran Palau (Anímic), Bedroom o Mates Mates. Podeu saber més d’A Viva Veu al seu enriquidor bloc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s