Marrameu | Fins i tot als gats li agrada la música: Bloc de música en general: grups, concerts, videoclips, crítiques…


Marrameu | Fins i tot als gats li agrada la música: Bloc de música en general: grups, concerts, videoclips, crítiques….

El festival de música electrònica Sónar ha donat a conèixer aquest matí els primers noms per a la seva edició d’enguany, que es celebrarà els dies 14, 15 i 16 de juny a Barcelona. La primera tongada d’artistes confirmats reafirma la tendència de l’esdeveniment, combinant alguns dels dj’s més rellevants de l’escena electrònica, amb bandes i formacions de reconegut prestigi i caracteritzades per un element innovador comú.

Així, un dels noms que més llueix és el de The Roots, una de les formacions més en forma del hip hop nord-americà, i que des de fa anys persevera en la creació i obertura del seu gènere. Destacar també a l’incombustible Fatboy Slim. Norman Cook oferirà una nova sessió del seu reguitzell de hits perdurables i rebentadors de pistes. Com també ho farà Richie Hawtin, gurú del techno i artista reincident al Sònar. Dins aquest mateix àmbit també sobresurten noms com Laurent Garnier, mestre i precursor de l’electrònica, presentant el seu darrer projecte LBS. Un dels noms de 2011, James Blake, que en aquesta ocasió mostrarà la seva vessant de punxa-discs, o bandes cimentades en l’experimentació i el talent com Mouse on Mars, Friendly Fires o Metronomy.

Finalment destacar dos dels noms de casa que participaran al festival. Primerament el reconegut dj John Talabot, personatge que manté el seu anonimat però que no para de recollir bones crítiques a nivell internacional, amb monumentals temes com el single Destiny. I també els barcelonins The Suicide of Western Culture, ambaixadors arreu d’un so cru, de vocació apocalíptica i tirada hipnòtica.

Podeu consultar la programació sencera al web del festival.

Deixa un comentari